609 76 52 51 -- ASSOCIACIÓ ASTRONÒMICA SANT CUGAT-VALLDOREIX astronomia-junta@astronomia.cat

Carlos Sopuerta parla avui sobre ones gravitacionals en una xerrada de l’AASCV

Les ones gravitacionals poden ser claus per explicar l’origen de l’univers / Foto: Nasa

avui, a les 06:00 Albert Prat Societat PDF

El coordinador del grup d’astronomia gravitacional de l’Institut de Ciències de l’Espai, Carlos Sopuerta, parlarà aquest dimarts sobre ones gravitacionals, observades per primer vegada fa un any, en una conferència del cicle de l’Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix (AASCV). La xerrada començarà a les vuit del vespre al Museu del Monestir i l’entrada és gratuïta.

—————————————————————————————————————————–

L’AASCV ofereix avui la xerrada ‘L’origen i sentit de l’univers’ a càrrec dels doctors Elizalde i Doncel

L’Associació Astrònomica Sant Cugat-Valldoreix organitza una xerrada sobre l’origen de l’Univers

La Casa de Cultura acull, de dos quarts de vuit del vespre a nou de la nit, una nova sessió dels ‘Diàlegs entre ciència i religió‘, organitzada per l’Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix (AASCV). La conferència ‘L’origen i sentit de l’univers’ constarà de dues ponències: la primera d’elles anirà a càrrec del doctor Emili Elizalde, que parlarà sobre l’origen de l’univers a partir del Big Bang. La segona ponència tractarà sobre la perspectiva teològica sobre l’origen de l’univers, el concepte cristià de la creació i l’autocomunicació divina i la impartirà el doctor Manuel G. Doncel.

————————————————————————————————————————
http://federacionastronomica.es/actualidad/2017/federacion-apadrina-arbusto-jardin-galaxia
———————————————————————————————————————–

L’AASCV tracta avui la segona revolució industrial amb una xerrada al Xalet Negre

Edison en serà un dels protagonistes / Foto: Bbvaopenmind

Cultura PDF

L’Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix (AASCV) ofereix aquest dimarts a les set de la tarda la xerrada ‘La segona revolució industrial: d’Edison a Tesla’ al Xalet Negre. La sessió, a càrrec de l’enginyer industrial Andreu Valls, és només per als socis de l’entitat i està previst que s’allargui fins a les nou del vespre. Aquesta conferència forma part el cicle ‘Cosmos-Vida’.


Translate »