609 76 52 51 -- ASSOCIACIÓ ASTRONÒMICA SANT CUGAT-VALLDOREIX astronomia-junta@astronomia.cat

Els exoplanetes protagonitzen avui la xerrada de l’AASCV

Representació artística d'un planeta extrasolar gegant / Foto: Creative CommonsRepresentació artística d’un planeta extrasolar gegant / Foto: Creative Commons

L’Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix (AASCV) proposa aquest dijous una conferència per explorar els nous reptes en la detecció i la caracterització d’exoplanetes amb una xerrada a càrrec de l’investigador de l’Institut de Ciències de l’Espai Ignasi Ribas. La xerrada començarà a les vuit del vespre al Claustre del Monestir i l’entrada és gratuïta.Els exoplanetes són planetes que orbiten al voltant de qualsevol estrella que no és el sol.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »