609 76 52 51 -- ASSOCIACIÓ ASTRONÒMICA SANT CUGAT-VALLDOREIX astronomia-junta@astronomia.cat

Observació nocturna que  l’ AASCV  va fer dins dels actes programats per El Senglar Cultural de La Floresta

L’activitat començà a les 21:45h amb l’observació de Júpiter i es va allargar fins les 23:40h amb la sortida de Mart entre els arbres. L’afluència de gent va sorprendre a l’organització amb una punta d’unes 80 persones. Cal remarcar la generositat, entrega i paciència de la gent que van tenir en tot moment, lo agraïda que es va mostra i l’atenció que van prestar durant tota l’activitat Per amenitzar l’espera, se’ls va fer una xerrada improvisada del cel d’aquella nit, un repàs de les constel·lacions, les distàncies, els cels d’hivern i d’estiu i la introducció a les estrelles dobles, etc…

L’activitat havia creat molta expectació entre les diferents associacions de La Floresta i malgrat les esperes van complir amb escreix les expectatives generades.

L’organització, al final de la nit, ja em va traslladar les ganes de tornar-ho a repetir l’any vinent arrel de la demanda del públic assistent que li van transmetre a peu d’observació

Carles Lozano – Vocal coordinador Observacions AASCV

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »