609 76 52 51 -- ASSOCIACIÓ ASTRONÒMICA SANT CUGAT-VALLDOREIX astronomia-junta@astronomia.cat

L’AASCV proposa aquesta setmana tallers sobre la física moderna

Els tallers se celebren al Xalet Negre / Foto: Ajuntament

L’Associació Astronòmica Sant Cugat-Valdoreix (AASCV) enceta aquest dilluns un curs de formació per a adults a càrrec de l’enginyer industrial Andreu Valls, que abordarà qüestions sobre física. La primera sessió té lloc aquest dilluns i abordarà ‘La nova física de Galileu’. Aquest dimarts serà el torn de ‘Les òrbites planetàries: de Kepler a Newton’ i dimecres es posarà el punt final amb ‘La natura de la realitat: ‘Einstein-Böhr’. Totes les sessions tindran lloc de set a vuit de la tarda al Xalet Negre i per assistir-hi cal ser soci de l’entitat organitzadora.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »