609 76 52 51 -- ASSOCIACIÓ ASTRONÒMICA SANT CUGAT-VALLDOREIX astronomia-junta@astronomia.cat

La cerca de planetes habitables, avui en una xerrada de l’AASCV a la Casa de Cultura

La xerrada té lloc a la Casa de Cultura / Foto: Ajuntament

L’Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix (AASCV) porta aquest dijous a la Casa de Cultura la xerrada ‘La cerca d’una segona Terra’, a càrrec del soci de l’entitat i llicenciat en Ciències Químiques i màster en Astronomia i Astrofísica Joan Anton Català. L’acte, que començarà a dos quarts de vuit del vespre, abordarà el descobriment de planetes en zona habitables i la cerca de vida.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »